Wat we doen

Wat we doen

Alles naar wens is mogelijk.

Bij Kapsalon Anneke kun je niet alleen knippen, maar komen veel verschillende expertises bij elkaar. Kijk of er iets bij zit wat bij jou past!

De kapsalon

Wij zijn gespecialiseerd in het knippen, vlechten, verven en wassen van haar voor vrouwen, mannen en kinderen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw kapsel, een gedurfde nieuwe kleur of gewoon een simpele wasbeurt en stijling, wij hebben het voor je.

De schoonheidssalon

De kapsalon is uitgebreid genoeg om aan al uw behoeftes te voldoen. Het belangrijkste is natuurlijk het knippen zelf. U kunt uw haren laten knippen, invlechten, verven en wassen voor een zacht prijsje. De kapsalon is uitgebreid genoeg om aan al uw behoeftes te voldoen. Het belangrijkste is natuurlijk het knippen zelf. U kunt uw haren laten knippen, invlechten, verven en wassen voor een zacht prijsje.

Kleding

Bij Kapsalon Anneke geloven we dat er goed uitzien niet stopt bij je haar. Daarom bieden we een zelf samengesteld assortiment aan kleding, voornamelijk voor dames en tieners, om je te helpen er het hele jaar door op je best uit te zien en goed te voelen.

Drogisterij

Bij Kapsalon Anneke begrijpen we dat jouw en grondige gezondheid nauw met elkaar verbonden zijn. Daarom zijn we er trots op dat we een gecertificeerde drogisterij naast onze salon kunnen aanbieden. Wij geloven dat het behouden van een gezondheid net zo belangrijk is als het behouden van een geweldig goed kapsel.

Geschenken en decoratie

Bij Kapsalon Anneke geloven we dat elk detail telt om je woonkamer of kantoor er geweldig uit te laten zien en voelen. Daarom bieden we geschenken en decoraties aan om je te helpen een vleugje stijl en persoonlijkheid aan je ruimte toe te voegen.

Tijd om te knippen?

Je voelt je hier meteen thuis, bel voor een afspraak en kom gezellig langs!