Drogisterij

De drogisterij

Al jaren onze specialiteit.

Bij Kapsalon Anneke begrijpen we dat jouw en grondige gezondheid nauw met elkaar verbonden zijn. Daarom zijn we er trots op dat we een gecertificeerde drogisterij in onze salon kunnen aanbieden. Wij geloven dat het behouden van een gezondheid net zo belangrijk is als het behouden van een geweldig goed kapsel..

Voor gezondheid, en een goed kapsel

Onze drogisterij is gericht op gezondheid en medicijnen, en we hebben een breed scala aan producten om je te helpen gezond te blijven. Onze selectie omvat vitamines, supplementen, vrij verkrijgbare medicijnen en EHBO-artikelen. We hebben ook een verscheidenheid aan huidverzorgings- en schoonheidsproducten om u te helpen een gezonde, jeugdige uitstraling te behouden.

Onze medewerkers zijn deskundig, vriendelijk en staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw behoeften. Onze medewerkers helpen u graag met alle productvragen en voorzien u van de informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.

Wij geloven dat een goede gezondheid begint met zelfzorg, en we zijn hier om je te helpen voor jezelf zorgen te maken, van binnen en van buiten.

Tijd om te knippen?

Je voelt je hier meteen thuis, bel voor een afspraak en kom gezellig langs!