Over ons

Over ons

Al meer dan 30 jaar de gezelligste kapsalon in Brabant.

Welkom bij Kapsalon, waar een team van ervaren kappers al jaren deel uit maakt van onze salonfamilie. Onze teamleden zijn gepassioneerd door haar knippen en schoonheid, en ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je je comfortabel en op je gemak voelt tijdens jouw bezoek.

Ons Team
Anneke

“Ik ben in 1983 gestart met de kapsalon aan de dorpsstraat en in 1985 verhuisd naar deze locatie. Ik ben veelzijdig en bezit het vak diploma voor Drogist. Ik ben heel de week aanwezig in de kapsalon.”

Sonja

“Ik ben hier werkzaam vanaf 1998 en doe alles wat met het vak kapster te maken heeft. Ik ben ook gespecialiseerd in langere haren. Het leukste aan het vak vind ik om kinderen te knippen. Ik werk hier op woensdag en zaterdag.”

Monique

“Ik werk hier vanaf 1994 en heb het nog steeds naar mijn zin hier. Het is lekker veelzijdig werk en je verveelt je nooit. Het leukste vind ik om vrouwen te knippen. Ik werk hier op vrijdag en zaterdag.”

Isabelle

“Ik ben hier sinds 2004 werkzaam. Ik ben een specialist voor lange haren en invlechten. Ik werk hier op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.”

Karin

“Ik ben kapster vanaf 1984 en mijn specialiteiten zijn schoonheidsbehandelingen en harsen. De veelzijdigheid van het werk spreekt me erg aan. Ik werk hier op dinsdag, donderdag en vrijdag.”

Kitty

“Ik werk vanaf 2005 in de winkel en drogisterij. Ik heb papieren voor verkoopster/drogisterij. Het leukste vind ik dat het lekker afwisselend en gezellig is. Je kunt met iedereen een praatje maken. Ik werk hier op woensdag en donderdag.”

Tijd om te knippen?

Je voelt je hier meteen thuis, bel voor een afspraak en kom gezellig langs!